Avosol imod slidgigt

Slidgigt er en meget ubredt sygdom, som halvdelen af personer over 40 år, og alle personer over 60 år, har i forskellige grader og i individuel udbredelse. Det er især kvinder, der er udsatte, når det kommer til slidgigt. Denne artikel handler om slidgigt, og hvordan sygdommen kan forbygges ved hjælp af avosol.

Slidgigt er en kronisk tilstand, der kan beskrives som en ubalance mellem de menneskelige led nedbrydes og opbygges.

Slidgigt er ofte et resultat af slitage, men kan også opstå som følge af infektioner, overvægt eller arvelige forhold.

Et meget almindeligt symptom ved gigt er ledsmerter samt nedsat stivhed og indskrænket bevægelighed i leddene. Dette forårsager i nedsat funktion eller decideret handikap.

I de værste tilfælde kan slidgigt blive så slemt, at leddene skal erstattes med en protese, men dette er kun sjældent.

Lindring med avosol

Avosol kan uden bivirkninger lindre de ledproblemer, som man oplever som følge af slidgigt. Avosol indeholder ekstrakter af avokado og soja, disse ingredienser har været anvendt i midler mod slidgigt i over 25 år.

Avosol går ind og afbalancerer de nedbrydende og opbyggende processer i brusken, og det udvindes naturligt af olierne fra avokado og sojabønner.

Avosol er et værdifuldt produkt, der kan være med til både at forebygge og behandle slidgigt, og da det er naturligt, kan du benytte det, hvis du gerne vil undgå syntetiske lægemidler og lignende.

Ingredienserne i avosol har i studier vist sig at være stimulerende for opbygningen af brusk, mens den mindsker nedbrydning af den brusk, der allerede eksisterer omkring leddet.

Vil du selv prøve avosol, kan du fx købe det online eller i din lokale helsekostforretning.