Hvor kan man få nogle billige tandkroner i Hellerup?

Det er ved at være tid til at jeg får mig en kronebehandling. Mine tænder har det mildest talt ikke alt for godt og det føles som om, at et par stykker af dem er ved at falde ud. Jeg har også snakket med en tandlæge i Hellerup, som tilbyder billige tandkroner og foruden det, så var han rigtig god til at fortælle mig hvad der skulle gøres ved mine tænder, så de ikke ender med at falde ud.

Jeg har kun talt med en enkelt tandlæge i Hellerup, men kunne da godt tænke mig at høre nogen af jer om, hvor man ellers kan få billige tandkroner. Det må gerne være i Hellerup, eller København, for transport koster jo også en del penge. Besparelserne skal jo helst ikke gå til transport i stedet for selve kronebehandlingen.

Det værste er hvis man skal til at køre helt vildt langt. Jeg bor selv i Hellerup, så derfor er det også en tandlæge i lokalområdet jeg søger. Jeg er dog også villig til at køre efter det, hvis der virkeligt er billige tandkroner jeg kører efter. Jeg tror på, at der er masser af penge at spare.

Det handler naturligvis ikke udelukkende om at spare. Kvaliteten skal være i orden. Den tandlæge fra Hellerup, som jeg har talt med, kan tilbyde billige tandkroner, fordi det er nogen han får direkte fra Kina. Det er helt klart kvalitet som er afgørende for mit valg af tandkroner