Den nye start begynder hos Ren Velværeshop

nupo

Nu har jeg lige købt mit Nupo slankepulver som jeg udelukkende skal spise i en måned. Købte mit pulver fra nettet via fra ren-velvareshop.dk som er en fantastisk niche online webshop for dem der gerne vil finde gode krops, ansigt og skønhedspleje produkter som er økologiske og ikke indeholder kunstige farvestoffer, parabener og andre allergifremkaldende stoffer. Samtidig var der ingen problemer med levering, man kan tjekke dem ud på truspilot.dk hvor de ligger solidt med en score på fire stjerner, hvis man skulle være tvivl om at købe hos dem. 

Nupo slankepulver

Jeg regner med at skulle tabe omkring 4-5 kilo ved at køre en ren Nupo pulverkur, tror godt det kan blive hårdt i længden, da jeg ikke får noget fast føde som sådan, ellers vil jeg lige holde en snydedag eller to, for at lige sunde mig lidt.

Men for dem der ikke ved hvad en Nupo pulver kur er, eller hvad Nupo er for den sags skyld, så kan jeg fortælle at det er et slankeprodukt som er i pulverform, det et sikkert, effektivt, og vigtigst af alt et veldokumenteret produkt som sikrer dig vægttab resultater. Nupo pulveret indeholder alle de vigtige mineraler, proteiner, kulhydrater, vitaminer, og næringsstoffer som du har brug for i en daglig kost. Dog er pulveret netop en slankekur, og ikke noget man skal gøre sig forhåbninger om at leve af for evigt, produktet er en kickstarter til en sundere og slankere krop. Derudover skal man gerne fastholde en sund kost og livsstil så man ikke tager de tabte kilo på igen.