E cigaretter fra Exryger kan hjælpe dig til et holdbart rygestop

Det er ikke nemt at holde op med at ryge. Det kan de fleste rygere nikke genkendende til. Abstinenserne kan være så voldsomme, at mange må give op, før de slipper helt af med røgen. Netop derfor er der skabt en hel række af hjælpemidler for rygere, der ønsker at stoppe, og en af de meget populære hjælpemidler er e cigaretter.

Det er ikke nødvendigvis kun nikotinen, som gør det svært for rygerne at lægge smøgerne fra sig. Det kan også være vanen. Trangen til at have en smøg mellem fingrene og en undskyldning for lige at tage fem minutters pause. Der er rigtig meget socialt forbundet med at ryge, og derfor kan e cigaretter være en god løsning, da du stadig har mulighed for at ”ryge”, som du plejer.

Når man går over til e cigaretter, føles det stadig som at ryge, men forskellen er, at man ”damper” frem for at ryge. Ved at holde en knap inde, kan man dampe løs og på den måde bevare fornemmelsen af at ryge.

E cigaretter er gode for økonomien. Modsat almindelige smøger behøver man ikke købe nye hele tiden, da disse cigaretter kører på batteri og kan oplades.

Der er mange forskellige former for e cigaretter på markedet, og det er ikke alle, der er lige gode. Exryger er en hjemmeside, som er skabt af en forhenværende ryger. Han har personligt gennemgået alle de forskellige mærker for at finde det bedste af det bedste. Resultatet er en hjemmeside, hvor du har mulighed for at købe og få informationer om de mærker, der fungerer bedst.

Du kan læse mere om Exryger og deres løsninger ved at besøge hjemmesiden her.

Nikotin har krammet på rygerne og leder dem langsomt mod en alderdom med dårligt helbred – hvis man overhovedet når så langt. E cigaretter kan blive din vej ud.

 

One Reply to “E cigaretter fra Exryger kan hjælpe dig til et holdbart rygestop”

  1. Hvis det virkelig er rigtigt, hvad du siger om e cigaretter, så vil du gøre mig lykkelig! Jeg har kæmpet for at holde op med at ryge i SÅ mange år nu, og jeg er virkelig tæt på at give op! Nogle gange tænker jeg, at jeg måske bare ikke har, hvad der skal til for at stoppe.
    Det værste er, at jeg ved, at jeg jo skader mine omgivelser ved at ryge og alligevel kan jeg ikke lade være. Jeg føler mig som et dårligt menneske, og det giver mig bare et endnu større behov for at ryge. Det er en ond cirkel!

Comments are closed.