En fedmeoperation kan udføres uden noget kirurgisk indgreb

Mange danskere kæmper med vægten. Er det slemt, kan man overveje at få foretaget en fedmeoperation. Det er, som navnet antyder, en operation, der går ind og målretter fedmen eller overvægten. Men hvad mange ikke ved, er, at en fedmeoperation ikke nødvendigvis behøver indbefatte et kirurgisk indgreb. Der er mange, der tøver med at få foretaget en fedmeoperation, selvom det ville være en god ting for dem, fordi de er en smule bange. Som altid er der nogle risici forbundet med en operation. Men med Gastriball kan man få alle fordelene ved en fedmeoperation, uden at man skal igennem et kirurgisk indgreb.

Hvad er Gastriball?

Gastriball er en form for fedmeoperation, der ikke kræver noget kirurgisk indgreb. Det går ud på, at der lægges en ballon ind i mavesækken, der fylder. På den måde vil man automatisk spise mindre og opnå en mæthedsfornemmelse, selvom man ikke spiser samme mængde, som man plejer. Et vægttab med Gastriball vil derfor føles nemmere og mere naturligt end diverse kostplaner, sultediæter osv. Maveballonen ligger i maven ca. 6-12 måneder alt efter typen, og her vil man kunne opnå store og varige vægttab. Du kan læse mere om løsningen med Gastriball her.

Denne fedmeoperation giver et varigt vægttab

Det lykkes for de fleste at tabe nogle kilo. Men efterfølgende kommer udfordringen med at få dem til at blive alle. Mange falder hurtigt tilbage i deres sædvanlige mad- og livstilsvaner, hvilket gør, at kiloene hurtigt vil komme på igen. Med Gastriball er der under hele forløbet fokus på ordentlig mad og regelmæssig motion. Gastriball kan altså være med til at give en permanent livsstilændring. Derfor vil de vægttab, man opnår, være vedvarende. Hvis du har overvejet en fedmeoperation, men gerne vil undgå de risici, der kan være forbundet med det, er Gastriball er altså oplagt for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *