Er brystforstørrelse /BFO noget for dig?

Hvis du overvejer at anskaffe dig et par nye bryster, er det først værd at undersøge markedet for forskellige kirurgers anmeldelser og tilfredshedsrate – eksempelvis hævder privathospitalet Nygart, at de har en tilfredshedsprocent mellem 95-98 procent, når der udfører brystforstørrelse. Derudover skal du tage stilling til hvilken størrelse som passer til dine behov, og om du eventuelt også skal overveje at have et brystløft samtidig.  Et forløb kan blandt andet også omhandle ændring af brystets form, skabe mere fyldt eller symmetri (mange kirurger og privathospitaler tilbyder en gratis forundersøgelse og konsultation). Udnyt de muligheder der er, således et givent brystforstørrelsesforløb passer perfekt til dig.

brystforstørrelseSikkerhed og procedure 

Det er i dag mere sikkert at få lavet bryster i dag end nogensinde før, da den teknologiske fremgang har gjort det nemmere og mere sikkert at få brystforstørrelse. Udviklingen indenfor området er steget markant de sidste 10 år. Antallet at konplikaioner med operationen er langt mindre end de for blot få år siden. Nogle privathospitaler tilbyder dermed også en såkaldt kapselforsikring hvis behovet skulle opstå, så du kan føle dig tryg i dit brystforstørrelsesforløb .

Udover kapselkarantien er det  også en fordel, at vælge et forløb som også giver dig en mulighed for at tegne en forsikring imod mulige operationsudgifter ved kapseldannelse. Altså skal du overvje et forløb som tegner dig en forsikring i enten 2 eller 5 år, hvis der skulle opstå en komplikation med forløbet.

Materialer

Når du skal vælge hvilket materiale, som du skal have i dine brystforstørrelse, er det en god ide altid kan få silikoneimplanter, da de giver den største sikkerhed. Udover sikkerheden formår silikone også at give de bedste kosmetiske resultater og mest naturlige bryster. Privathospitalet Nygart bruger eksempelvis kun brystimplanter fra mærket Mentor, som er de mest gennemtestede implanter på markedet.

Silikone har den fremragende funktion, at den kan formes i alle tænklige fysiske former. Samtidig er det muligt at fremstille materiale elasticiteten, så den passer til det givne formål.

Kontakt for gratis konsultation

Husk at det altid er muligt at få gratis konsultation, så du kan få det bedst mulige brystforstørrelsesforløb. Du kan altid gå ind på Nygart, læse og se mere om dit eventuelle forløb, da det er vigtigt, du føler dig helt tryg. På Nygart kan du se videoer, læse samt skrive og ringe, så du bedre kan få en indblik i, hvordan et forløb om brystforstørrelse foregår.