Helsekost gør min vinter lidt lækrere

Jeg har længe tænkt, at jeg vil prøve helsekost, så ikke jeg ligger syg hele vinteren ligesom sidste år! Det har bare virket uoverskueligt at regne ud, hvad jeg skulle bruge, der findes jo så meget.

Men nu jeg fundet ud af, at man kan købe alt, hvad man skal bruge, online. Man kan få alt muligt helsekost, fx kosttilskud, cremer, madvarer og lækre økologiske olier. Så slipper man for at stå i en helsekostforretning og blive helt forvirret. Og man får det leveret lige til døren, og der er alle mulige gode tilbud.

Jeg har egentlig altid troet, at helsekost var noget med sundhedssandaler og tørre korn og ikke noget for mig. Men faktisk kan man få mange vildt lækre ting -­ lige det, man kunne trænge til om vinteren. Så nu skal jeg forkæles! Jeg glæder mig til at gå i gang med min nye økologiske hårfarve, bage økologiske boller med kornblandinger, tage lange varme bade med badesalt og smøre mig med lækre olier.

Jeg satser på, at den lange vinter, der venter, bliver lidt rarere, når jeg kan hygge om mig selv med helsekost og god samvittighed. Sne og kulde er bare lidt mere overskueligt, når man dufter af økologisk lavendel og er fuld af vitaminer og overskud…