Kosttilskud i den mørke, kolde tid

kosttilskudKosttilskud er et fantastisk supplement til din kost, når vinteren bider og kulden plager og nager. Desuden får din hud ikke D-vitamin nok, og du er sartere og har en tendens til at være mere tungsindig om vinteren. Kosttilskud kan hjælpe dig med at sørge for, at du får mineraler og vitaminer nok, et ekstra kick og mere energi nu, når det er blevet mørkere og koldere at være dig.

Kosttilskud giver energi

Kosttilskud kan virkelig gøre en forskel for din ernæring og dit energiniveau her i vintermånederne, når du skal ud i mørket og regnen om morgenen. Din krop skriger fx efter D-vitamin, jern og har i høj grad brug for mineraler og vitaminer nok. Du kan med stort held tage kosttilskud, som tilføjer noget ekstra til dit system. Det kan fx være den fremragende rosenrod eller ekstra mineraler fra de dejlige og videnskabeligt dokumenterede Longo Vital, som efter sigende skulle give kroppen fantastiske og sunde mineraler og urter ekstra, og det skulle give dig et langt og sundt liv og mere energi. Her finder du et bredt og billigt udvalg af kosttilskud. Kosttilskud kan også være ingefær i koncentreret form, der gavner din blodcirkulation og dit velbefindende. Det er godt for immunsystemet og kan i den grad både bruges inden du er blevet syg og efter at du er blevet syg. Det skulle gerne styrke dit immunforsvar og gøre det bedre til at nedkæmpe irriterende sygdomme, der har det med at sprede sig i vintermånederne. Med kosttilskud er du klar til vinteren, og det er din krop også. Det er vigtigt at holde den sund og så rask som muligt, mens alle andre mennesker i busser, tog og på kontoret går rundt og hoster.

Kosttilskud fungerer som et skjold

Kosttilskud fungerer glimrende som en slags skjold, der beskytter din krop mod udefrakommende sygdomme og holder den rask og energisk samt velnæret, når der er brug for ekstra vitaminer og mineraler. Desuden kan det være en effektiv måde at indtage omega 3-fedstsyrer eller fiskeolie, hvis du ikke spiser fisk særlig ofte. Det gør nemlig også underværker for din organisme at få omega 3 og de sunde olier fra fisk uden at det smager som fisk og i en nem og enkel kapselform, som synker nemt ned. Det kan også være fiskeolie til børn, som kan fås med jordbærsmag, og det glider i den grad lækkert ned og skaber samtidig lykke. Det er jo næsten som slik, og det har alle de bedste egenskaber fra fisk i en koncentreret kapsel. Det er en genial omvej til sundhed og gør det nemt for hele familien at være på forkant med kostrådet om at spise varieret og sørge for, at ens krop får nok vitaminer og mineraler samt gerne sunde og nærende olier, der genopbygger alle cellerne i din krop. Kosttilskud er i den grad god i den mørke og kolde tid. Hermed ikke sagt, at det ikke også gavner din krop om sommeren og i foråret, men det er typisk om vinteren, at du mærker en træthed i krop og lemmer og en længsel efter D-vitamin fra solen. Kosttilskud giver dig et sundt og effektivt kick.