Leder du efter en tandlæge i Hellerup?

Bor du i Hellerup eller omegn, og leder du efter en tandlæge i Hellerup? Så er Tandlæge Frederick Upton Sjölin et godt bud på den helt rigtige tandlæge til dig.

Frederick Upton Sjölin er en tandlæge i Hellerup, som kan tilbyde dig alle typer tandbehandling, tandkirurgi, kosmetiske forbedringer samt paradentosebehandling.

For denne tandlæge i Hellerup er der altid et stort fokus på at levere høj service såvel som holdbare resultater. Samtidig er det en tandlæge i Hellerup, som kan give kunden en smertefri tandbehandling. Dette kan lade sig gøre, fordi klinikken benytter sig af det nyeste tandlægeudstyr, herunder laserteknologier og computerstyret bedøvelse. I kombination med denne Hellerup-tandlæges lange erfaring vil du med garanti få en rigtig behagelig tandlæge-oplevelse.

Skulle du være så uheldig at lide er tandlæge-skræk, skal du altså ikke være bekymret, for Frederick Upton Sjölin er en tandlæge i Hellerup, der ved at svaret på at modarbejde tandlægeskræk, er at give en smertefri og rar behandling. Du kan derfor slappe helt af i tandlægestolen hos denne tandlæge i Hellerup.

En tandlæge i Hellerup med lang erfaring

Frederick Upton Sjölin har været tandlæge i Hellerup siden 1990, hvilket giver ham hele 27 års klinikerfaring. Både Frederick selv og hans kompetente personale står altid klar til at tage imod og hjælpe patienter både i og omkring byen.

Som patient er det altid rart at vide, at man er i trygge, og ikke mindst erfarne, hænder – og det er man hos denne tandlæge i Hellerup.

Her kan du finde klinikken

Du kan finde tandlæge Frederick Upton Sjölins tandklinik i Hellerup på Lyngbyvejen 237. Har du spørgsmål, eller vil du booke tid hos denne tandlæge i Hellerup, kan du altid ringe på 39 62 06 33. Du kan også booke tid online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *