Naturlægen: Rosenrod & Rødkløver til modne kvinder

Sundhed og helse er vigtigt for mennesker i alle aldre, og i dag stiller vi skarpt på naturlægemidler til den skønne, modne kvinde, der er i overgangsalderen.

Om overgangsalderen

Overgangsalderen strækker sig normalvis mellem 45- og 55-års alderen, men det er individuelt fra kvinde til kvinde. Det første symptom er som regel, at menstruationerne bliver uregelmæssige, og at du enten bløder hver 14. dag eller hver anden eller tredje måned, ingen af delen er unormale.

I forbindelse med overgangsalderen stopper kvindens æggestokke med at producere de kvindelig kønshormoner østrogen og progesteron, og når menstruationen bliver uregelmæssig, er det fordi, at ægløsningen ikke fungerer som den skal. Dette påvirker kroppen funktioner, og mange kvinder i overgangsalderen får derfor gener, der skyldes hormonmangel. Det er her, at visse naturlægemidler kan være med til at lindre.

Cirka tre fjerdele af alle kvinder i overgangsalderen har gener, men det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor hårdt man er ramt. Disse gener er de mest normale:

  • Hedeture/ hedestigninger
  • Svedeture
  • Hjertebanken
  • Søvnløshed
  • Blødningsforstyrrelse

Nogle mere unormale gener i forbindelse med overgangsalderen er:

  • Tørre slimhinder i skeden
  • Smerter ved samleje
  • Kløe
  • Hyppig blærebetændelse

Brug naturlægemidler hele livet – Også i overgangsalderen

Nogle naturlægemidler kan være med til at lette, når en kvinde gennemgår overgangsalderen. Det gælder for eksempel Rødkløver Ekstrakt.

Rødkløverekstrakt er mælkesyregæret og er specielt lavet til kvinder i overgangsalderen. Det er i øvrigt lavet på en måde, så det er meget let for kroppen at optage. Rødkløveren, som ekstraktet laves af, dyrkes på Fyn, og Rødkløver har i mange år været brugt som læge- og helseplante. Ved test har Rødkløver Ekstrakt udvist bemærkelsesværdier egenskaber.

Kvinder der tager Rødkløver Ekstrakt vil opleve markant færre hedeture, og da dette er langt den mest normale gene ved overgangsalderen, kan naturlægemidlet her hjælpe rigtigt mange kvinder.

Det aktive stof i Rødkløver Ekstrakt findes også i naturen, men her er det bundet til sukker, hvilket betyder, at det er meget sværere for kroppen at optage, derfor skal man tage det som naturlægemiddel.

Kunne du tænke dig at prøve Rødkløver Ekstrakt skal du drikke 60 ml om morgenen og aftnen i de første 14 dage, herefter kan du nøjes med 30 ml om morgenen og aftnen sammen med måltider. Du kan sagtens blande din Rødkløver Ekstrakt med diverse safter eller juicer, for at kamuflere smagen – Det smager desværre ikke så godt. Midlet kan tåle at være uden for i køl i ca. 14 dage, så du kan godt have det med på for eksempel ferie.

Udover rødkløver indeholder Rødkløver Ekstrakt pebermynte, citronmelisse, salvie og mælkebøtte. Alle disse urter i naturlægemidlet passer specielt godt til at hjælpe kvinder i overgangsalderen.

Rødkløver Ekstrakt

Ekstra pep

Det følgende naturlægemiddel er ikke forbeholdt den modne kvinde, men vi vil alligevel anbefale det, da det er et rigtigt godt naturlægemiddel. Der er tale om rosenrod-præparatet Arctic Root Rosenrod, der kan anvendes ved træthed og udmattelse. Det øger koncentrationsevnen og har positiv indvirkning på dit humør og din sindsstemning. Det er med andre ord godt til at give til ’pep’!

Vi ved alle sammen hvordan det er at være træt og stresset. Det er som om, at vi aldrig får søvn nok, og det er svært at få hverdagen til at hænge sammen. Dette naturlægemiddel er baseret på lægeplanten Rosenrod, der gror i de nordiske fjelde. Man har faktisk kendt til plantens gode egenskaber lige siden vikingetiden, er det ikke helt utroligt? Nogle gange kan man undre sig over, at vi nogensinde er gået over til at fylde os med kunstigt stads fra medicinalindustrien, alt det godt findes nemlig i naturen. Også lige det, som en moden kvinde har brug for til at styrke humør og velbefindende generelt, men også igennem overgangalderen.

Rosenrod

For at opsummere kan du med de rette naturlægemidler (i dette tilfælde Rosend og Rødkløver Ekstrakt)opnå færre hedeture, mere overskud, mindre træthed, et styrket immunforsvar og i det hele taget en øget livskvalitet. Der er ingen grund til ikke at gå naturligt i dag.