Det er frygteligt når et familiemedlem går ned med stress

Jeg oplevede det selv for to år siden, hvor min onkel gik totalt ned med stress og det endte med at han fik en hjerneblødning og blev indlagt på Ålborg sygehus. Der var mage årsager til at han fik stress. Han har sit eget tømrerfirma og det var naturligvis ikke nogen dans på roser under finanskrisen, så det har nok været en af grundene.

Desuden har min fætter også haft mange problemer med alkohol og usund livsstil. Det har nok også været medvirkende til, at min onkel fik stress. Min fætter er en rigtig møgunge, som ikke kan tage sig sammen til noget som helst. Han drikker og tror selv han er en verdensmand. Det er dybt til grin og min respekt over for ham kan efterhånden ligge på et meget lille sted.

Det værste er, at han ødelægger sin far. Det er da ikke noget under at man får stress, når man har en søn der er sådan en møgunge. Det værste er, at møgungen er 26 år gammel. Han har aldrig taget ansvar for noget som helst, han arbejder ikke og han betaler ikke engang sin egen husleje.

Det er faktisk lige før jeg selv får stress, når jeg tænker på hvor hårdt min onkel har det. Jeg har lyst til at tage hen til min fætter, løfte ham op og ruske ham mens jeg råber ”vågn op” ind i ansigtet på ham. Jeg fatter slet ikke hvordan man kan være så ansvarsløs og ligeglad med sin fars velbefindende.