Har jeg symptomer på stress? Jeg føler mig ikke helt rask

I den sidste tid har jeg virkeligt været presset både på arbejdet og derhjemme. Jeg har sidder på arbejdet fra morgen til sen aften de sidste 2 måneder, fordi vi har et projekt, der skal være færdigt sidst i denne uge. Det store pres har gjort mig urolig for, om jeg er begyndt at vise nogle symptomer på stress.

Jeg er i hvert fald begyndt at ryge rigtigt mange cigaretter, spise usundt og så snerrer jeg af min kone og mine børn, når jeg kommer hjem, og jeg ved at det er ufortjent. Jeg har læst, at den slags adfærd sagtens kan være symptomer på stress. Det går ud over mig selv og mit helbred, men det går altså også ud over min familie.

Når nu jeg er så bevidst om, at jeg har symptomer på stress og at jeg ikke føler mig rask. Så jeg burde jo gå til læge eller søge en anden form for behandling, men jeg har seriøst ikke tid. Jeg vil prøve at se, om der ikke er nogle ting, jeg kan gøre selv, så det ikke eskalerer.

Jeg er i hvert fald opmærksom på mine symptomer på stress og jeg har 100% også tænkt mig at gøre noget ved dem, hurtigst muligt. Jeg bliver dog nødt til at holde ud bare resten af denne uge. Jeg tror faktisk, at når projektet er afsluttet, vil jeg gå ind til direktøren og bede om en uges ferie. Både fordi jeg har fortjent det, men også fordi det sundhedsmæssigt er det smarteste