Tandbehandling Hellerup – Gå til tandklinikken

Den nok bedste tandbehandling Hellerup fås hos Frederick Upton Sjölin. Jeg er kommet hos ham gennem mange år og jeg har altid været tilfreds med behandlingerne, priserne og især med den glæde, man bliver mødt med, når man træder ind i klinikken.

Personalet er fantastisk imødekommende og for en som mig, der har en lille smule tandlægeskræk, er det rart at de som tager imod dig i venteværelset, kan finde ud af at få dig til at føle dig godt tilpas. Det er er så utroligt rart, at man kan få en tandbehandling Hellerup på en klinik, som man har det godt med at komme i.

Med et godt sted til tandbehandling Hellerup er det også dejligt at man ikke skal køre så langt, selvom at jeg dog kommer fra Lyngby. Jeg fik i sin tid anbefalet Frederick af en ven, fordi jeg i mine yngre dage var meget bange for at gå til tandlæge. Min ven havde haft det samme problem, men efter at hun havde besøgt tandklinikken i Hellerup, havde hun ikke nogen problemer mere.

Så det var klart at jeg da skulle give det en chance og få en tandbehandling Hellerup. Det var en god oplevelse og det har motiveret mig til at gå til tandlægen noget oftere. I længden vil det nemlig være billigere, hvis man går til tandlæge 1 til 2 gange om året.