Vitaminer er vigtige

Jeg har i mange år gået og troet, at jeg fik de vitaminer, som jeg skulle have, men det er åbenbart ikke tilfældet, hvilket virkelig overraskede mig, for jeg synes ellers, at jeg var sådan helt up to date med sådan noget.

Det findes åbenbart en hel masse vitaminer, som jeg slet ikke kendte til, og jeg ikke anede, at jeg havde brug for, og der kan man bare se. Jeg tror, at jeg vil prøve at tage nogle af dem, og se hvad forskel de kan gå hen og gøre.

Jeg er begyndt at læse en del om vitaminer efter, at jeg opdagede, at jeg manglede at tage nogle, og det er faktisk helt utroligt hvor mange forskellige der findes. Og det er faktisk også lidt spænende at læse om dem, for det er vildt, hvad de kan gøre for ens helbred.

Nu vil jeg gå ned i butikken og købe de vitaminer, der mangler, også vil jeg afprøve om de faktisk gør en forskel, og hvis de ikke gør, så er der jo ikke sket noget ved at prøve. Jeg er i hvert fald villig til at give det en chance.